Artiklar

Nyhetsbrev 29 maj

Tertialrapport

Det ekonomiska resultatet för jan-april finns att läsa på hemsidan www.upsalagk.se under ”Nyheter” och
”Tertialrapport 1 2013”.

Banbesöksrapport

För ett par veckor sedan besökte Svenska Golfförbundets bankonsulent Kim Sintorn Upsala GK och ni kan läsa Kims utvärdering och rapport om Upsala GK på vår hemsida www.upsalagk.se och även där under ”Nyheter”.

Drivingrange

Drivingrangen börjar nu äntligen bli färdig, det sista färdiga gräset rullas ut på den tredje och sista målgreenen under morgondagen och då är rangen stängd mellan 10.00-15.00. Så fort gräset har börjat att ta sig, vilket kan ta ett par veckor, så kommer vi att lägga ut 6.000 nya rangebollar.

Greenfeeöverenskommelser

För er som vill åka till andra golfbanor och spela så har vi överenskommelser med flera bra golfbanor och för få information om överenskommelserna gå då in på vår hemsida www.upsalagk.se under fliken ”Bli Medlem” och ”Greenfeeöverenskommelser”.

Bagbricksetiketter

Etiketterna till bagbrickorna är nu tryckta och kommer att skickas ut under början av nästa vecka.

DM Uppland

Söndag 9 juni spelas DM på Söderby för följande klasser: H, H21, H35, H45, D, D21 och D35. Sista anmälningsdag är lördag 1 juni. För mer information klicka här för PDF-fil.

Kommande tävlingar

På lördag 1 juni spelas andra deltävlingen av Håmö Masters, söndag 2 juni kl. 05.00 avgörs vem som ska bli Nattens Drottning, på Svenska Flaggans Dag 6 juni spelas traditionsenligt Bergman Cup (mycket fina priser), lördag 8 juni spelas damtävlingen Pure Ladies Open och söndag 16 juni spelas UNT Masters klubbkval. Anmälningar till tävlingarna gör ni på www.golf.se och ”Min Golf”.

Ny tävling – Onsdax

Från och med denna vecka kommer ni att ha möjlighet att spela en ny tävling – Onsdax – där ni kan spela påvalfri tid. Betalning och uthämtning av scorekort görs i receptionen där även signerade scorekort lämnas efter avslutad rond. Tävlingen är ett samarbete mellan Höglunds Catering och Golfshopen. För mer information klicka här för PDF-fil.eller prata med Ing-Britt i receptionen..

Tisdagstävlingen för juniorer

Måndagstävlingen, eller UGK-peggen som den egentligen heter, kommer snart att starta för säsongen. Efter önskemål från juniorer och ledare kommer tävlingen i år att spelas under tisdagar. Tiderna och formerna är dock samma som tidigare: Samling tisdagar senast 17.15 vid klubbhuset och start kl.17.30, lilla banan. Första tävling spelas tisdag den 14 maj och är en lagtävling.
Tävlingen spelas över 9 hål på lilla banan och är öppen för juniorer och knattar som är födda tidigast 1998 och är aktiv i träningen på UGK. Om du inte har grönt kort spelar du på handicap 54. Då bör du ha en förälder/fadder som följer med i bollen. Junoirer från andra klubbar är välkomna om de bjuds in av en kompis som är aktiv i träningen på UGK. Information om anmälan och datum hittar du på laget.se/upsalagk och klicka på UGK-Peggen.

Avprickning av starttid

För att underlätta för Ing-Britt, Janne och Josefine i receptionen kom ihåg att alltid pricka av er starttid i receptionen. Meddela alltid i tid på 018-46 01 20 om ni inte kommer att utnyttja er starttid.

Upsala GK på Facebook
Nu finns Upsala GK på Facebook. För er som vill veta hur det framskrider med rangen, kiosken, banan, m.m. så kan ni logga in på Facebook och söka på Upsala Golfklubb. Facebooksidan administreras av bansidan och då främst Niklas Gunnarsson som till sin hjälp har Andreas Westin och Lars Carlsson.

RM 2013
RM spelas i år på flera olika golfbanor i Dalarna mellan 6 och 14 juli. För mer information klicka här för PDF-fil.

Adressändringar
Vid byte av adress, mailadress eller telefon, meddela oss detta eller gå in på Min Golf och gör själva dessa ändringar.