RelationHandelsbanken

Artiklar

 

 

Städdag 6 april

Vi hälsar alla medlemmar välkomna till den årliga städdagen söndag 6 april. Vi hoppas att så många som möjligt kan komma och hjälpa till. Vi samlas utanför klubbhuset 9.30 och beräknar hålla på till ca 13.00. Varma kläder, stövlar och handskar rekommenderas. Vi bjuder på tilltugg och varm dryck.

 

Öppning av 18-hålsbanan

Vi kommer att öppna 18-hålsbanan på söndag 12.30. Förtur till spel på söndag kommer alla som är med och städar att ha. Spel kommer bara att tillåtas från tee 47 och tee 56 och då med mattor. Vi har idag tagit bort presenningarna på alla greener, ser hur bra ut som helst. OBS!! Viktigt!! Kom ihåg att laga nedslagsmärken på greenerna och att lägga tillbaka uppslagen torv på fairway.


Tillgänglighet på Upsala GK

Mellan- och Lilla 9-hålsbanan är öppna med ordinarie greener, 18-hålsbanan öppnar på söndag 12.30 med ordinarie greener. Drivingrangen är nu öppen, 10kronor eller rangenyckel gäller.Shopen är öppen, receptionen öppnar 10 april och restaurangen kör igång lite lätt till helgen.


Bokning av starttider på 18-hålsbanan

Vi har nu öppnat för framtida bokningar på 18-hålsbanan. Tidigast bokningsbara dag är måndag 14 april. Fram till dess har vi pegränna.


Upptaktsmöte ”gamla” Kåbomedlemmar

För att bibehålla gemenskapen från Kåbo GK:s Old Members hälsar Sture Pettersson och Leif Grund alla ”gamla” Kåbomedlemmar (numera UpsalaGK-medlemmar) välkomna till ett upptaktsmöte på Upsala GK 9 april kl. 12.00. Information om planer och tävlingat under kommande säsong. För mer information och anmälan kontakta Sture Pettersson, 0730-54 46 05 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Leif Grund 0706-55 23 50 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  Anmäl dig senast 7 april.


Grand Opening

Under påsk, med början på långfredag är det Grand Opening ute på klubben, kanonpriser på det mesta hos John i shopen, påskbuffé och överraskningar från Jukka och Sonnie i restaurangen. Mer information kommer.


Bagbricksetiketter

Etiketter till bagbrickorna kommer att finnas för uthämtning i receptionen från och med skärtorsdag 17 april.

För er som är nya medlemmar så finns även bagbrickor att hämta ut i receptionen.


Bunkerkonto

Jukka och Sonnie i restaurangen kommer fortsätta att sälja bunkerkonton och dessa laddas med 10% extra om ni köper under april. Vi håller just nu på och undersöker om vi kan få till så att bunkerkontona även kommer att fungera i kiosken.

Nytt!! Från och med i år så kommer ni att kunna betala med betalkort i kiosken.


Mannekänguppvisning

Boka upp kvällen den 6 maj för den årliga mannekänguppvisningen. Mer information kommer.


Tjejläger

I sommar arrangerar Upsala GK två tjejläger för tjejer mellan 10-15 år, det första lägret är mellan 31 maj – 1 juni och det andra lägret är mellan 29-31 augusti. För anmälan och mer information se PDF fil eller på vår hemsida www.upsalagk.seunder ”Junior & Elit”


Information juniorer

Det kommer att hända mycket på Upsala GK under 2014 för knattar och juniorer, Golfskoj för 5-12 år på söndagar under vår och höst, läger i juni, juli och augusti, träningar under hela säsongen, m.m. För mer information och anmälan se vår hemsida www.upsalagk.se under ”Junior & Elit”.


Upsala GK på Facebook

För information om vad som händer på och runt Upsala GK:s anläggning samt information om tillgänglighet gå då in på Facebook och skriv ”Upsala Golfklubb”.!


Adressändringar

Vid byte av adress, mailadress eller telefon, meddela oss detta eller gå in på Min Golf och gör själva dessa ändringar.